MENIU

Plastic is fantastic! LOVITURA INCREDIBILĂ pregătită de HTC cu modelul One E8

Nu mai e de mult un secret ca HTC pregateste o versiune din plastic pentru One M8, un telefon mai ieftin decat versiunea de top a celui mai spectaculos smartphone din istoria producatorului taiwanez. 

Pe site-ul HTC din China au aparut, intre timp, si primele imagini si detalii tehnice ale gadgetului care este asteptat sa debuteze in luna iunie.

Cunoscut sub numele de HTC One E8 sau "Vogue Edition", smatphone-ul ar urma sa fie prezentat oficial pe 3 iunie, relatează GadgetReport.ro

 Din datele prezentate de site-ul chinez HTC, smartphone-ul va veni cu acelasi ecran de 5-inch 1080p ca si pe One M8, principala deosebire constituind-o carcasa din plastic in mai multe culori, de la negru, alb, la albastru si rosu, cu un look lucios.

 Datele arata ca smartphone-ul HTC One E8 va avea aproape aceleasi dotari tehnice ca si M8.: procesor de 2.5GHz Snapdragon 801, 2 GB de RAM, o camera frontala de 5-megapixeli, difuzoarele BoomSound, sistemul Motion Launch, prin care poti controla telefonul fara atingeri si, nu in ultimul rand, modul extreme power-saving, care creste autonomia smartphone-ului.

 Mai multe detalii, inclusiv care va fi pretul noului telefon, vedeti pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
plastic GadgetReport.ro HTC One E8 Vogue Edition