MENIU

Plantele din casă care ne ucid. Vampirii energetici de lângă noi

Tot ce trebuie să ştii despre planta banilor: aduce belşug în casă

Iată care sunt plantele de care trebuie să te ferești și ce plante ar trebui să ai în casă, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cărții “Vampirii și țdonatorii casei. Secretele protecției energetice”. 

Plante vampiri energetici

Orhideea este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărâți, cu voința slabă. Pentru aceștia, orhideea funcționează că o pompă, absorbintu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dis-de-dimineață și în timpul nopții.

Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvoltă normal are nevoie de foarte multă energie. Astfel, o puteți așeza pe televizor absorbindu-i toată energia negativă.


Chiparosul, deși este un puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l avem în locuințele noastre (în antichitate era numit arborele morții).

Tuia, la fel că și chiparosul este plantă vampir. Plasată în camera unde petreceți mai mult timp, va poate pune viața în pericol.

Florile uscate sunt și ele vampiri dar într-o măsură mai redusă decât cele veștejite.
În general, materia moartă atrage întotdeauna forțele necurate.

Este important de reținut că plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece în timpul nopții absorb oxigen și degaja dioxid de carbon. În plus, noaptea plantele se eliberează de energia negativă: ciclul lor energetic este programat pe absorbția diurnă a informației negative și purificarea nocturnă, prin eliminarea energiei negative.

Firește, nu toate plantele vampiri intră în categoria celor care trebuie ținute departe de casă. Anumite plante, precum ferigile, îi ajută pe unii iar altora le pot face rău. Totul depinde de sistemul energetic al fiecărei persoane în parte.
Plante care dau energie

Mușcata cu flori roșii sau albe, cu frunzele ușor încrețite. Ne ajută să scăpam de durerile de cap, dacă ne introducem câte o frunză de mușcată în fiecare ureche. Mușcată posedă o energie pozitivă foarte puternică. Este suficient să stăm lângă o mușcată timp de 10-15 minute și ne vom simți odihniți, cu forțele refăcute.

Ficusul este o plantă benefică pentru energetică omului. Lui i se datorează atmosferă plăcută și bunăstarea din casă. Iritarea și furia dispar tot datorită prezenței ficusului. Asupra persoanelor irascibile au un efect calmant, acționează cu blândețe, abia perceptibil, calmând accesul de agresivitate. Este important să fie așezat într-un loc unde să nu primească direct lumina de la soare.

Cactusul ne ajută să ne completam energia și în același timp poate înlătura energia negativă. Poate fi amplasat în față monitorului computerului, preluînd o parte din energia negativă.


Mai multe articole despre:
plante vampiri energetici