MENIU

Plantele care atrag banii ca un magnet. Tu le cunoști?

Atunci când întâmpini probleme financiare, te gândeşti la tot felul de variante prin care poţi să atragi norocul de partea ta. Iată ce plante atrag banii!

În tradițiile feng-shui, există anumite plante despre care se spune că vor atrage banii ca un magnet. Astfel, Pachira Aquatica este supranumită arborele norocos sau arborele cu bani. Pachira este asociată simbolic cu norocul financiar, prosperitatea în afaceri şi este deseori decorată cu panglici roşii. De asemenea, bambușii oferiți sau primiți cadou aduc noroc. În mediile de afaceri, simbolistica oferirii de Bambus Norocos are diverse semnificaţii precum succes și prosperitate în afaceri, pace sufletească, energie pozitivă în ambient, dar și longevitate şi viaţă liniştită.

Crassula sau arborele de jad este des întâlnită în aranjamentele Feng Shui datorită frunzelor care aduc cu nişte monede şi simbolizează norocul, bogăţia. Se amplasează pe birou, în living, dar niciodată în dormitor sau baie!

Conform cartiagricole.ro, planta șarpe este utilizată în aranjamentele Feng Shui fiindcă are proprietatea de a purifica aerul şi absoarbe gazele nocive şi praful din încăpere.