MENIU

Planta miraculoasă care îmbunătăţeşte sănătatea inimii tale

Păducelul este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sistemului cardiac. Medicii ne sfătuiesc să fim precauţi: o cură cu ceai de păducel trebuie făcută sub supraveghere unui specialist. păducelul este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sistemului cardiac. Medicii ne sfătuiesc să fim precauţi: o cură cu ceai de păducel trebuie făcută sub supraveghere unui specialist. Citeste mai mult: adev.ro/nq2ai9 păducelul este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sistemului cardiac. Medicii ne sfătuiesc să fim precauţi: o cură cu ceai de păducel trebuie făcută sub supraveghere unui specialist. Citeste mai mult: adev.ro/nq2ai9

Păducelul este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sistemului cardiac. Medicii ne sfătuiesc să fim precauţi: o cură cu ceai de păducel trebuie făcută sub supraveghere unui specialist.

 De la păducel se folosesc frunzele, florile şi fructele pentru a prepara infuzie. Medicii ne învaţă cum să preparăm corect lichidul miraculos: se ia o lingură de fructe de păducel sau flori peste care se adaugă o cană de apă clocotită şi se lasă la infuzat aproximativ 10 minute.

Ceaiul se poate consuma de trei ori pe zi, dar nu înainte de a consulta medicul.

Ceaiul de păducel ajută şi la dilatarea vaselor de sânge şi combate anxietatea.

Sursa: Adevărul.ro.

Mai multe articole despre:
păducel planta minune ceai de păducel