MENIU

Planta care te scapă de insectele nedorite din casă

Pe timpul verii, insectele devin din cale afară mai deranjante. Stârnite de căldură, ele dau năvală în locuințele noastre și pur și simplu ne invadează aproape fiecare colțișor, fie că e vorba despre țânțari, furnici, muște, sau păienjeni. Deși există o sumedenie de insecticide, care vin în ajutorul nostru, dar, ca orice produs chimic, acestea sunt foarte toxice pentru mediul înconjurător și periculoase pentru sănătatea oamenilor și a animalelor de casă, plus că nu sunt întotdeauna eficiente, deoarece insectele se înmulțesc foarte rapid și nu par afectate de ele. Din fericire, natura ne vine din nou în ajutor!

Nimic nu-i mai neplăcut decât să te trezeşti că moliile ţi-au mâncat puloverul preferat, livingul este invadat de furnici, iar tânţarii şi muştele au pus stăpânire pe casă, tulburându-ţi până şi somnul. Avem însă veşti bune pentru tine! În loc să cheltuieşti o avere pe produse care să le îndepărteze, îţi spunem ce plante îţi pot alunga rapid insectele din casă.

Este destul de greu sa scapi de insectele din casa, asa ca iti prezentam o solutie naturala care te scapa de problema.

Stiai ca paianjenii nu suporta mirosul de menta? Da, exact acesta este raspunsul pentru toate problemele tale.

Cumpara-ti menta proaspata sau combina ulei de menta cu apa si pulverizeaza in toate colturile casei. Vei da nastere unui mediu ostil pentru toate tipurile de insecte.

Cum vine vara, ne trezim în casă cu furnici care mişună, cel mai adesea, lângă uşa de la balcon. Menta are puterea de a le alunga, deoarece aceste insecte nu suportă nici mirosul, nici gustul acestei plante. Pune câteva frunze de mentă în zona unde se află muşuroiul. Poţi folosi ulei de mentă, pe care să-l aplici pe la colţuri.