MENIU

Plan ROŞU de Intervenţie în Gorj. 10 victime. Şoferul vinovat de accidentul rutier a făcut infarct

Plan ROŞU de Intervenţie în Gorj. Cel puţin 9 victime în urma unui accident rutier 

Autorităţile locale au activat Planul roşu de intervenţie, în urma unui accident rutier care a avut loc, sâmbătă, între un autoturism şi un microbuz, în localitatea Ciuperceni, judeţul Gorj, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

UPDATE: "Accidentul rutier cu zece victime a avut loc în comuna Ciuperceni, sat Ciuperceni. Intervin Detaşementul de Pompieri Târgu-Jiu, Detaşamentul Motru si SAJ Gorj", a declarat, Maria Băran, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, şoferul autoturismului ar fi făcut infarct.

Potrivit sursei citate, din informaţiile preliminare, accidentul a fost soldat cu 9 victime, iar la faţa locului intervin două echipaje de prim ajutor SMURD, cinci echipaje medicale SAJ, trei autospeciale de stingere, descarcerare şi, respectiv, pentru victime multiple. 

Potrivit gds.ro, din declaratiile politistilor reiese ca au fost accidentate sapte persoane. Din primele cercetari, soferul uneia dintre masini ar fi facut stop cardiac.  In zona respectiva s-a activat Planul rosu de interventie, ca urmare a numarului mare de victime. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta sustine ca numarul victimelor accidentate a ajuns la 10, pana in acest moment.

 

Sursa foto: gds.ro

 - revenim cu detalii - 

Mai multe articole despre:
Gorj victime accident rutier victime multiple