MENIU

Plan halucinant pentru schimbarea lui Tudorel Toader, cu sprijinul PSD

PSD şi Liviu Dragnea au un plan pervers de înlocuire a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, susţin surse poltiice citate de Realitatea TV.

Potrivit scenariului, primul pas, care a fost deja făcut, a fost amânarea şedinţei CEx al PSD, în care se va definitiva lista remaniaţilor din guvernul Dăncilă, până după votul moţiunii care-l vizeaază chiar pe Tudorel Toader. 

Surse din partid susțin că unii PSD-iști vor vota moțiunea simplă împotriva colegului lor de coaliție, iar . La votul din plen, PSD nu va vota sau se va abţine şi astfel moţiunea va trece. În acest fel, PNL îl va "executa" pe Tudorel Toader, cu ajutorul PSD care face astfel chiar jocului preşedintelui Klaus Iohannis, cel care a cerut cel mai insistent demisia lui Tudorel Toader. 

De altfel, în PSD atmosfera este extrem de tensionată în PSD şi din cauza mult amânatei şedinţe a CEX. Surse din PSD spun că unul dintre motive este scaunul lui Paul Stănescu, pe care nici premierul Viorica Dăncilă, dar nici puciştii din PSD (Gabriela Firea, Paul Stănescu și Mihai Tudose) nu-l vor plecat din Executiv.

Secretarul general al partidului Codrin Ștefănescu a pus şi el paie pe foc, anunţând public faptul că în ședința comitetului executiv va fi "un scandal cât Munții Carpați". 

Mai multe articole despre:
null