MENIU

Tavanul unui supermarket din București s-a desprins și a căzut în capul unei cliente în vârstă de 70 de ani. Femeia, luată cu salvarea - VIDEO

Tavan cazut in supermarket

Incident șocant, într-un supermarket din Capitală. O femeie a fost rănită după ce o bucată mare din plafon s-a desprins și a căzut în capul său.

Un incident grav a avut loc în București, pe Strada Liviu Rebreanu, la un supermarket, unde o porțiune de tavan, de aproximativ 2 metri pătrați, s-a prăbușit peste o femeie în vârstă de 70 de ani.

Victima, conștientă la momentul intervenției, a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Pantelimon, cu traumatisme minore.

Incidentul a determinat evacuarea celorlalte 10 persoane prezente în magazinul care a fost, ulterior, închis.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere și un echipaj medical.

 

Tavan prăbușit peste elevi, într-o școală din Sibiu. Primarul dă vina pe porumbei și curent

"La data de 28 martie 2024, Poliția Capitalei - Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într- un supermarket situat în Sectorul 3, s-a desprins un fragment de tencuială, lovind astfel o femeie, în timp ce se afla în incinta magazinului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul subunității, precum și un echipaj de prim-ajutor, femeia fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

 Cercetările sunt efectuate de către polițiști din cadrul Secției 12 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale.", anunță într-un comunicat de presă și Poliția Capitalei.

 

Mai multe articole despre:
supermarket bucuresti