MENIU

Peste 20 de șantiere, deschise în Sibiu pentru investiții publice

santiere descrise

“Continuăm investițiile publice mai ales în acest context dificil cauzat de pandemia de coronavirus. În acest fel susținem economia locală și menținem locurile de muncă. Șantierele pentru modernizarea străzilor, a cartierelor vechi de blocuri și a obiectivelor mari de investiții au avansat în această perioadă”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Lucrări în cartierele vechi de blocuri, unde este prevăzută reabilitarea rețelelor de apă și canalizare acolo unde este necesar, modernizarea iluminatului public, reabilitarea asfaltului pe alei și trotuare, reconfigurarea spațiilor de parcare și revigorarea zonelor verzi:

· Reparații capitale în cartierul Hipodrom I, între străzile N. Iorga – Luptei – Milea – Rahovei – bdul Mihai Viteazu: Lucrările au început în 16 martie în zona Aleii Călărașilor. Până în prezent, rețeaua de canalizare a fost finalizată, aleile și spațiile de parcare au fost aduse la nivel de piatră spartă, urmând turnarea asfaltului, iar trotuarele din această zonă sunt betonate în proporție de 80%, următorul pas fiind asfaltarea. Se lucrează și la rețeaua de iluminat public și la tubulatura pentru cablajul metropolitan. Citește continuarea pe realitateadesibiu.net

Mai multe articole despre: