MENIU

Pericol de explozie. O cisternă plină cu motorină a căzut de pe un pod

Cisterna prabusita

Un camion care transporta motorină a căzut vineri seară de pe un pod, pe raza localităţii Chendu, cauzele accidentului fiind în curs de stabilire.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, mr. Cristian Virag, a declarat pentru Agerpres că şoferul a fost scos din cabină de către localnici, înainte de sosirea echipajelor de intervenţie, fiind apoi preluat de medici.

"Este vorba despre o cisternă încărcată cu aproximativ 30.000 de litri de motorină, care a ieşit de pe carosabil şi a căzut de pe un pod pe raza localităţii Chendu. (...) Cauzele accidentului sunt în curs de stabilire", a declarat mr.Cristian Virag.

Potrivit acestuia, la locul accidentului au intervenit două autospeciale ale Detaşamentului ISU Sighişoara şi un echipaj de la SVSU Bălăuşeri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN13, în localitatea Chendu, judeţul Mureş, unde anterior o cisternă cu motorină s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Amintim că în urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului.

Mai multe articole despre:
cisternă motorină PERICOL EXPLOZIE