MENIU

Pericol neştiut! Ce se întâmplă dacă porţi chiloţi tanga

Pericol neştiut! Ce se întâmplă dacă porţi chiloţi tanga

Lenjeria ta intimă constă numai în chiloţi tanga? Află ce risc prezintă acest tip de chiloţi pentru sănătatea ta şi ce fel de chiloţi ar trebui să porţi ca să te simţi cel mai bine.

Chiloţii tanga nu sunt neapărat răi pentru tine, dar..

Medicii specialişti spun că aceşti chiloţi în sine nu cauzează foarte mult rău, ci depinde foarte mult de predispoziţia ta la infecţii. Dacă eşti sănătoasă, nu eşti în pericol. Pe de altă parte, dacă faci adesea infecţii urinare sau vaginale, aceştia ar putea agrava problemele de sănătate.

Ce poţi păţi din cauza chiloţilor tanga

Cei mai mulţi chiloţi tanga nu sunt făcuţi din materiale uşoare, prin care pielea ta poate respira, ci din materiale precum licra sau spandex, care nu lasă pielea să respire ci din contră, păstrează umezeala în zona inghinală, iar aceasta duce la infecţii urinare şi vaginale.

Vaginul tău este mult mai expus din cauza chiloţilor tanga, ceea ce îl predispune la fel de fel de infecţii. În plus, chiloţii tanga în combinaţie cu pantalonii strâmţi, care au fost şi sunt la modă în ultimii ani, nu lasă pielea să respire, ci umezeala rămâne prinsă acolo.

O altă problemă şi destul de importantă cu care te poţi confrunta purtând chiloţi tanga în permanenţă este cea a răspândirii bacteriei E.coli. Bacteria aceasta este cea mai des întâlnită în colon, însă din cauza chiloţilor tanga poate ajunge foarte uşor în uretră, vezică, vagin şi tot mai departe dacă nu este depistată la timp şi înlăturată cu ajutorul medicamentelor speciale.

Tot din cauza chiloţilor tanga, dacă sunt prea mari sau prea strâmţi, pielea se poate irita şi chiar să îţi faci adevărate răni în zona inghinală.

Multe persoane cred că poţi face hemoroizi din cauza chiloţilor tanga. Acest lucru nu este adevărat, însă chiloţii tanga pot exacerba această problemă. Aşadar, dacă ai hemoroizi, cel mai bine este ca pe perioada tratamentului să renunţi la chiloţii de acest gen.

În concluzie, dacă ești sănătoasă și nu ești predispusă la infecții, atunci chiloții tanga nu prezintă un risc crescut pentru tine. Totuși, este indicat să porți numai chiloți din bumbac, în special atunci când faci sport.

Mai multe articole despre:
chiloţi tanga chiloţi tanga