MENIU

Percheziții la sediul Primăriei Bistrița: Clădirea, înconjurată de mascați. Angajații au părăsit instituția

Percheziții Primărie Bistrița / FOTO: Captură TimpOnline.ro

Polițiștii au descins în această dimineață la sediul Primăriei municipiului Bistriţa, acolo unde au loc chiar la această oră percheziții într-un dosar instrumentat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, investigaţiile din dosar ar fi făcute de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, care a menționat că acţiunea aparţine poliţiştilor, precizând însă că nu poate oferi detalii în plus la acest moment.

Potrivit TimpOnline.ro, sediul instituției a fost însă flancat de mascați. Surse judiciare au declarat pentru Timp Online că sunt vizate persoane cu funcții de conducere care sunt suspectate de abuz în serviciu și fals în înscrisuri. Angajații au ieșit din clădire.

Potrivit unor surse judiciare citate de G4Media, polițiștii pun în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, urmând ca 10 funcționari din primărie să fie audiați la sediul Inspectoratului de Poliție, pe baza unor mandate de aducere.

La acțiune participă 25 de polițiști din Bistrița Năsăud și Cluj.