MENIU

PERCHEZIŢII ÎN IALOMIŢA: Nouă persoane reţinute şi 12 maşini indisponibilizate

PERCHEZIŢII ÎN IALOMIŢA: Nouă persoane reţinute şi 12 maşini indisponibilizate

PERCHEZIŢII ÎN IALOMIŢA. Nouă persoane au fost reţinute şi 12 maşini au fost indisponibillizate în urma percheziţiilor făcute de poliţişti, joi dimineaţă, în comuna ialomiţeană Bărbuleşti, într-un dosar de şantaj, cămătărie şi proxenetism, informează Poliţia Română.

PERCHEZIŢII ÎN IALOMIŢA. "Acţiunea a vizat probarea activităţii infracţionale a 13 persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, şantaj, cămătărie, proxenetism, vătămare corporală şi violare de domiciliu", se arată într-un comunicat emis de Poliţia.

La sediul IPJ Ialomiţa au fost duse, pentru audieri, zece persoane, dintre care nouă au fost reţinute şi urmează să fie prezentate magistraţilor Judecătoriei Urziceni, cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj, cămătărie, proxenetism, vătămare corporală şi violare de domiciliu.

PERCHEZIŢII ÎN IALOMIŢA. Conform sursei citate, la descinderile de joi au participat peste 100 de poliţişti de la IPJ Ialomiţa, precum şi luptători din structurile de intervenţie rapidă de la IPJ Buzău şi SIAS.

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din IGPR şi de cel al DIPI.

Mai multe articole despre:
razie proxenetism percheziţii Ialomiţa