MENIU

Percheziții de amploare în București. 7 persoane vizate

O serie de percheziții la persoane suspectate că jefuiau mall-uri au fost efectuate de polițiștii piteșteni, în București, în această dimineaţă, conform realitateadearges.net.

Suspecții ar fi comis numeroase jafuri în magazine de renume, de unde ar fi furat haine și produse de lux.

În județul Argeș, gruparea ar fi acționat la Vivo și la Jupiter City și ar fi comis două furturi și o tâlhărie, reușind să dispară cu haine, cosmetice și lenjerie de corp produse de brand-uri renumite, susține realitateadearges.net.

Valoarea estimată de anchetatori este de 21.000 lei în județul Argeș, însă, prejudiciul cauzat de cei 7 suspecți este cu mult mai mare.

Descinderile au avut loc în București, în trei locuințe. Suspecții sunt rudă între ei, fiind vorba de un frate, sora lui și concubinii acestora, doi soți și un prieten apropiat. Se sune că la comiterea faptelor participau cu toţii, furând atât femeile cât şi bărbaţii.

Iată ce se spune în comunicatul de presă: „În dimineața zilei de 4 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, efectuează 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București la locuințele a 7 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie – septembrie a.c., cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri din magazine vestimentare situate în două centre comerciale din municipiul Pitești.

Mai multe articole despre:
percheziţii percheziţii Bucureşti