MENIU

Bobby Păunescu: „Novak Djokovic este un mare campion, un simbol pentru Serbia. Nimeni nu e mai presus de reguli, de lege”

Bobby Păunescu, despre Novak Djokovic: Nimeni nu e mai presus de reguli, de lege

Scandalul Novak Djokovic la Australian Open, care a ținut o lume întreagă în loc în ultimele săptămâni, a fost comentat de regizorul Bobby Păunescu, președinte ARMIS, după ce justiția australiană a decis expulzarea marelui sportiv pentru că nu a respectat condițiile de intrare în țară - vaccinarea COVID-19. 

„Apreciem demersul lui Novak Djokovic, pe lângă faptul că și-a anunțat candidatura la președinție. Nu a vrut să se vaccineze și nu s-a vaccinat. În Australia nu e dictatură. El este un mare campion, fără discuție. Organizatorii turneului de tenis funcționează într-o țară cu anumite reguli, nimeni nu e mai presus de reguli. Dacă cineva zice sa mergi pe dreapta, mergi pe dreapta. (...) Djokovic nu era singur, are consultanți, e foarte bogat, își dorește să ajungă președintele Serbiei. A avut oameni în jurul lui nu din Serbia sau..., ci din Vest. Și poziția dânsului că nu vrea să fie vaccinat. Sunt niște riscuri. Dacă vrei să respecți niște reguli, dacă vrem să revină diaspora, românii în țară, regulile să fie reguli. Dacă s-a stabilit pe strada aia să mergi pe dreapta, se merge pe dreapta, nu pe stânga. 

Acolo nu e dictatură, l-au invitat, iar organele abilitate.... Nu ne interesează că e numărul 1, s-a uitat pe listă, <<e vaccinat? Nu. Pa!>>. Există niște reguli. Da... presiunea internațională... Au dat în judecată, un ministru a spus că <<ce mai stați, e clar că nu are voie, gata!>>.  Daca vrem sa depasim ne asumam un risc și luăm amendă.

A câștigat de multe ori, e un spectacol să-l vezi jucând, a câștigat foarte mulți bani. Nu funcționează șpaga... La noi e așa... (...) Și am o veste bună pentru UDMR, că au însămânțat cu drone păduri noi și o folosesc cu succes și, peste ani,  vom avea o nouă generație de maghiari bogați.

Regulile sunt reguli. Apreciez foarte mult ca dl Djokovic a avut o pozitie si a ramas aceeași, indiferent ce. Dar trebuia să știe dinainte, la frontieră. Nu intri... Australia, acum 3-4 luni, a trecut printr-un moment cumplit, în care lumea a murit pe capete”, a declarat omul de afaceri Bobby Păunescu, președinte ARMIS, duminică seară, la B1 tv.

„Îl apreciem enorm ca sportiv. A stat, a spus că nu mă vaccinez. Dumnezeu să-i dea sănătate. Tatăl său a și anunțat că Djokovic înseamnă Serbia, Serbia înseamnă Djokovic, așa cum a făcut și în Germania Hitler, în anii 30. Așa a început, în anii 35-36, Hitler înseamnă Germania, Germania înseamnă Hitler. (...)

Îl vedem câștigând. E un simbol foarte important pentru Serbia. Avem nevoie de astfel de simboluri care să impulsioneze tot ce inseamnă. (...) Ca sportiv îl apreciem, dar, pe de altă parte, e o părere personala, ce a facut guvernul australian, e bine”, a concluzionat Bobby Păunescu.

Mai multe articole despre:
bobby paunescu novak djokovic