MENIU

Paul Stănescu, un nou atac la Dragnea: Nu am spus "doar ce-i place cuiva să audă!"

Paul Stănescu

Războiul Liviu Dragnea – Paul Stănescu nu s-a stins. Ministrul demisionar le bate obrazul celor care au cerut schimbarea lui de la conducerea Ministerului Dezvoltării.

Într-un comunicat transmis presei, Paul Stănescu susţine că declaraţiile făcute de Viorica Dăncilă, care laudă performanţele Ministerului Dezvoltării, demonstrează „negru pe alb” că demisia lui a fost cerută pentru că l-a criticat pe Liviu Dragnea.

Ministrul demisionar Paul Stănescu se declară „plăcut surprins" de faptul că Viorica Dăncilă i-a recunoscut meritele pe care le-a avut în salvarea Programul Operaţional Regional 2014-2020.

„Iată că un ministru pe care unii îl vor înlăturat din Guvern, din cauza unui delict de opinie, a reuşit să facă ce alţii nu credeau posibil! Ce concluzie putem trage de aici? Că ministrul Stănescu trebuie înlăturat pentru că a salvat POR-ul sau pentru că are alte păreri față de activitatea de partid, în ceea ce privește ingerința politicului în munca specialiștilor? Sunt om de echipă și cred că a face parte din echipă înseamnă că ai dreptul să spui și ce este greșit, nu doar ce-i place cuiva să audă!", a transmis Paul Stănescu la câteva ore după ce premierul a lăudat succesele înregistrate la Dezvoltare.

Paul Stănescu a demisionat, la sfârşitul lui noiembrie, din funcţiile de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Gestul său a venit în contextul presiunilor din interiorul PSD.

Scandalul din jurul lui Stănescu a apărut după ce, alături de Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu a semnat, în numele unui comitet de iniţiativă, o scrisoare prin care se cerea demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Mai multe articole despre:
Paul Stanescu