MENIU

Moartea patronului Hexi Pharma! Medicii fac astăzi autopsia și testele ADN

UPDATE: Medicii de la IML urmează să efectueze astăzi autopsia și testele ADN pentru a stabili identitatea persoanei care a decedat în urma accidentului de pe DN 1A.


Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului în care și-a pierdut viața Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a declarat procurorul general.

UPDATE ORA 23.45: Expertiza maşinii ar putea dura câteva săptămâni. 

UPDATE ORA 23.35: SRI spune că Serviciul nu îl fila pe Dan Condrea. 

UPDATE ORA 23.25: Maşina avariată a ajuns la IPJ ILFOV! 

UPDATE ORA 23.00: Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a efectuat, duminică seara, cercetarea la fața locului, iar anchetatorii au ridicat probe.

De asemenea, un martor în cazul accidentului a fost audiat duminică de polițiști, urmând ca în cursul serii să fie audiată încă o persoană, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

UPDATE ora 22.45: Au fost audiaţi un biciclist şi un şofer care se aflau la faţa locului. 

UPDATE ora 22.40: Vecina lui Condrea a spus că acesta era foarte abătut în ultima vreme. 

UPDATE ora 22.30: Există doi martori care spus poliţiştilor că maşina avea 150-160 de km la ora. 

UPDATE ora 22.00: Un martor a fost deja audiat, spun poliştii. 

UPDATE ora 21.40. ''Luăm în calcul orice ipoteză. Autoturismul a fost sigilat. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, conform documentelor găsite în afara autoturismului. Nu putem confirma identitatea acestuia, urmează proba ADN. Șoferul era decedat când au ajuns polițiștii la fața locului. O femeie a venit pentru a-l identifica. Există doi martori, un biciclist și un șofer care a fost depășit de victimă. A fost audiată o persoană, urmează cealaltă persoană. Evenimentul a fost sesizat la 18,47. S-a efectuat cercetarea la fața locului. Expertiza auto urmează să stabilească viteza cu care rula și alte detalii care ar putea duce la cauza accidentului. Luăm în calcul și varianta sinuciderii'', a adăugat oficialul IPJ Ilfov.

UPDATE ORA 21.30. Apelul a fost făcut de o femeie la 112

UPDATE ORA 20.50. Accidentul a avut loc, în apropiere de fabrica Hexi Pharma. În zona respectivă, drumul este drept. Se fac cercetări la faţa locului. Actele lui Dan Condrea se aflau în acea maşină.

UPDATE ORA 20.40. Dan Condrea avea viteză mare şi a intrat cu maşina într-un copac. Soţia lui a fost cea care l-a identificat, cu greu, întrucât era desfigurat din cauza impactului puternic. Se vor face teste ADN pentru identificarea cadavrului. 

Maşina, un Opel, era condusă de Dan Condrea şi aparţinea tatălui său. 

Potrivit informaţiilor oferite de Realitatea TV, Condrea era singur în maşină, însă din cauza vitezei, acesta nu a avut nicio şansă de supravieţuire. 

Poliţiştii spun că nu există nicio urmă de frânare şi că iau în calcul şi varianta sinuciderii. 

 

Apelul de urgenţă a fost făcut la ora 18.58, a declarat Alice Grasu, la Realitatea TV. 

 

Jurnalistul Rareş Bogdan spune că nu este exclusă o mână criminală. 

"Eu ca jurnalist, doresc să fie verificat tot ce înseamnă maşina lui Dan Condrea. Nu sufăr de scenarii, dar aici este prea de tot. Dacă aşa se doveşte că acesta a murit, organele sunt obligate să verifice ce s-a întâmplat. De data asta este obligatoriu să ştim totul desprea acest caz, ar fi prea simplu. În acest caz nu pot să nu exclud o mână criminală, pentru ca Dan Condrea să nu vorbească.", a spus Rareş Bogdan, într-o intervenţie telefonică.

 

 


Mai multe articole despre:
accident rutier a murit hexi pharma dan condrea