MENIU

Patronul de la Nuba se teme pentru viața sa - Agresorul albanez, dat în urmărire generală

Jean Sasu

Agresorul patronului de la NUBA a fost dat în urmărire generală în Europa, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă. Între timp însă bărbatul înjunghiat ia o decizie radicală. Într-o declarație în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, de pe patul de spital, Jean Sasu spune că se teme că va fi împușcat, așa că intenționează să își angajeze o gardă de corp. La 4 zile de la asaltul sângeros, agresorul de origine albaneză este de negăsit. 

Polițiștii au găsit noi indicii: hainele aruncate pe stradă de atacator. Oamenii legii nu pot folosi câini de urmă, pentru că bărbatul a fugit printr-o zonă aglomerată.

Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din fața cafenelei. În imagini se vede cum patronul clubului a ieșit din local însoțit de o femeie, iar atacatorul se ridică de la masa unde stătea și îl înjunghie pe la spate cu un cuțit, în zona fesieră. Rănile provocate de atacator au fost grave, așa că, Jean Sasu va mai rămâne internat la spital o perioadă de timp.

La trei zile după atacul care a avut loc în fața cafenelei pe care Jean Sasu o deține în zona Radu Beller, atacatorul este de negăsit. Polițiștii au reușit, totuși, să-l identifice cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de luat vederi din zonă.

Jean Sasu se teme pentru viața sa, așa că, vrea să își angajeze o gardă de corp.

De pe patul de spital, Jean Sasu spune că va purta discuții cu specialiștii în pază și securitate și că, cel mai probabil, va înăspri paza la locațiile pe care le deține, inclusiv aceasta de aici de pe Radu Beller, unde a avut loc atacul.

„Până nu se soluționează cazul... sunt semne de întrebare. Să mă consult cu colegii mei care se ocupă cu securitatea întregii afaceri și cu poliția și vedem împreună la ce concluzii ajungem. Pază suplimentată? Cu siguranță. Măsurile care se impun în astfel de situații. (Vă gândiți să vă luați un bodyguard personal?) Cu siguranță. Prețul succesului vine la pachet cu mai multe lucruri se pare. Încerc să conturez un cer de suspecți împreună cu poliția, vă dați seama, dar n-am o sursă reală, o pistă concretă pe care să merg”, a spus Jean Sasu.

 

Mai multe articole despre:
nuba patron reactie atacat