MENIU

Îndrăgitul actor Patrick Duffy, Bobby Ewing din "Dallas", arată total diferit astăzi. Cum a apărut

Îndrăgitul actor Patrick Duffy (69 de ani), cel care l-a interpretat pe Bobby Ewing în legendarul serial american Dallas, care a făcut furori și în România în urmă cu aproape 30 de ani, și-a surprins fanii cu o schimbare de look dramatică

Patrick Duffy a apărut în weekend la o emisiune germană, alături de nu mai puțin celebrul actor din Baywatch, David Hasselhoff (65 de ani), total schimbat față de cum îl știau fanii. "Bobby" din Dallas, acum în vârstă de 69 de ani, are părul alb și poartă o codiță la spate. Contrastul față de perioada "Dallas" este evident, după cum se poate vedea în galeria foto.

Patrick Duffy a și cântat în studioul televiziunii germane, alături de marea interpretă franceză Mireille Mathieu (71 de ani). Cei doi au avut un hit în 1983, cu melodia Together We're Strong.

Patrick Duffy va rămâne în memoria telespectatorilor drept Bobby Ewing din serialul Dallas. În acel film, juca rolul fratelui cel bun al lui J.R. Ewing, interpretat de regretatul Larry Hagman, decedat în 2012.

Patrick Duffy a jucat în serialul Dallas în perioadele 1978-1985 și 1986-1991.

VEZI AICI IMAGINILE!

 

.