MENIU

Patriarhul Daniel, mesaj EMOȚIONANT după accidentul în care au murit trei militari

Patriarhul Daniel a adresat, vineri, un mesaj de condoleanţe şi consolare familiilor celor trei militari români decedaţi în accidentul rutier din judeţul Argeş. 

"Am aflat cu durere de moartea tragică, într-un accident rutier, a trei militari români, plutonierul-major Mihai Ionuţ Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană şi caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader, precum şi de rănirea a nouă colegi ai acestora, la întoarcerea dintr-o misiune. În aceste momente grele, ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor trei tineri ostaşi şi pentru însănătoşirea grabnică a celor răniţi, dintre care câţiva se află în stare gravă. Adresăm un mesaj de condoleanţe şi consolare familiilor celor trei militari români decedaţi, colegilor, rudelor, prietenilor şi tuturor celor care i-au cunoscut şi preţuit. Veşnica lor pomenire din neam în neam!", se arată în mesajul Patriarhiei, potrivit Agerpres. 

Un camion cu 13 militari de la Batalionul 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident, joi seară, în judeţul Argeş. Camionul, ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare care se deplasa dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului, în apropiere de localitatea Valea Urdei, judeţul Argeş. Trei militari aflaţi în camion au murit.

Mai multe articole despre:
Daniel patriahul daniel mnesaj patriah