MENIU

Părintele Pomohaci, primele declarații după scandalul sexual cu minori: ”Nu mă simt...”

cristian pomohaci

Cristian Pomohaci le-a vorbit enoriaşilor lui despre scandalul sexual izbucnit după ce a fost acuzat că ar fi încercat să corupă un minor. Preotul le-a spus credincioşilor lui că se simte ”neîntinat”.

Cristian Pomohaci a organizat o întâlnire cu enoriaşii lui în care le-a vorbit acestora despre scandalul sexual în care este implicat. Preotul susţine că nu se simte ”întinat” şi că totul este o înscenare, potrivit CanCan.ro.

”Nu mă simt întinat. Asta au găsit-o! Noi nu suntem într-un război cu oamenii?! Mai este criză politică, mai este foamete, mai este.. Mai sunt cei care au furat ţara... Puteau să găsească orice altceva, dar asta au găsit-o. M-aş bucura să înţelegi astăzi ceva şi vreau să vă spun că am prilejul şi bucuria de a vă spune că nu mă simt întinat”, le-a spus preotul Cristian Pomohaci enoriaşilor din biserică.

Un martor anonim a dat publicităţii o fotografie în care preotul Cristian Pomohaci se ţine de mână cu un bărbat pe care l-a cununat.

”Ei au un stil de a se saluta atunci când dau mâna. A fost făcută în Arad, în anii 90. Pomohaci era acolo în calitate de naş. Se ţineau de mână ca doi porumbei”, susţine un martor anonim.

Mai multe articole despre:
enoriaşi vorbit Pomohaci parintele pomohaci