MENIU

Parcursul lui Sorin Bulgaru, "Robert de Niro" de România: de la înșelăciuni cu credite, la trafic de droguri

Bărbat din Iași, arestat pentru 30 de zile după ce a fost prins cu o sacoșă plină cu droguri de mare risc pe stradă. Acesta a fost eliberat recent din spatele gratiilor, unde se afla după ce a pus la cale înşelăciuni cu credite. Unul dintre buletinele pe care le folosea pentru escrocherii avea fotografia lui Robert de Niro, informează Realitatea PLUS.

Ieşeanul care în urmă cu zece ani i-a furat identitatea lui Robert de Niro pentru a face fraudulos credite a fost eliberat din puşcărie şi s-a apucat de trafic de droguri.

Sorin Bulgaru a fost prins luni seara de către poliţiştii şi procurorii ieşeni în timp ce încerca să facă o tranzacţie de vânzare a unei cantităţi mari de ecstasy. Oamenii legii erau cu ochii pe el de ceva timp şi l-au săltat chiar în timp ce mergea pentru a încheia tranzacţia.

Bărbatul avea la el 1.373 de comprimate ecstasy, iar în apartamentul lui din cartierul Nicolina, în care locuia singur, poliţiştii au mai găsit încă 15 grame de fragmene de pastile cât şi un telefon mobil. El fusese eliberat condiţionat de curând.

În anul 2011, Sorin Bulgaru, alias “Robert de Niro” a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru fals, uz de fals şi înşelăciune după ce, cu ajutorul unui prieten, a falsificat o carte de identitate pentru a face credite bancare.

Cei doi au imprimat fotografia actorului Robert de Niro pe o carte de identitate, iar angajaţii multor bănci nu şi-au dat seama de situaţia hilară, mai ales că adresa de domiciliu a actorului figura în cimitirul Eternitatea din Iaşi, iar în dreptul părinţilor erau trecuţi Madona şi Anthony.

Sorin Bulgaru a fost prezentat judecătorilor, iar aceştia au decis să îl aresteze pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.