MENIU

Parastas de 40 de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ancheta bate pasul pe loc

Parastas de 40 de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian / Captură video

Astăzi a avut loc parastastul de 40 de zile de la moartea artistului Petrică Mîțu Stoian. Rudele și apropiații regretatului artist au mers la cimitir să depună flori și lumânări la mormânt și să spună o rugăciune pentru sufletul cântărețului. 

Slujba de pomenire a fost restrânsă, doar cu prezența rudelelor, impresarului și a prietenilor apropiați ai artistului.

"Am venit noi,  surorile, și nepoata din partea surorii. Dar cum să nu venim, e fratele nostru", a afirmat sora marelui artist.

După slujbă cu toții au mers într-un local, acolo unde a avut loc pomana. Zeci de persoane au venit la masă, printre care mulți cântăreți de muzică populară.

"Am chemat prieteni cărora dacă le curge o lacrimă, este sinceră. Am chemat prieteni care l-au iubit și pe care i-a iubit", spune Constantin Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian.

Între timp, ancheta în cazul morții artistului bate pasul pe loc.

"Nu a venit nimic de la necropsie, așteptăm să vedem. Sperăm să vina de la Timișoara și după aceea de la București, că aia durează mai mult. Vrem să aflăm de ce și cum (a murit - n.r.)", a mai spus sora lui Petrică Mîțu Stoian. 

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la 61 de ani, după o vizită la o clinică unde voia să facă un tratament post COVID-19. A ajuns în stare gravă la spitalul din Oravița, apoi a fost transferat la Spitalul din Reșița, unde a decedat.