MENIU

Păpădia arată diferența dintre Samsung Galaxy S6 și iPhone 6! FOTO

La un simplu test făcut cu camera celor trei telefoane de top, Samsung Galaxy S6 EDGE, Samsung Galaxy S6 si iPhone 6, se poate observa diferența imensă intre performantele celor două branduri internaționale.

 Camera de 16 mp cu stabilizator optic de imagine

 

Camera de 16 mp

 

Camera de 8 mp

Din fotografiile realizate reiese ca noul Galaxy S6 EDGE este invingator in fata Samsung Galaxy S6 si iPhone 6. Stabilizatorul optic de imagine ne-a ajutat sa realizam fotografia la claritate maxima, din prima incercare, in ciuda faptului ca afara batea vantul iar papadia era in miscare.

Samsung Galaxy S6 si S6 EDGE reprezinta cele mai performante telefoane lansate de producatorul coreean. Acestea beneficeaza de procesor pe arhitectura de 64 biti, camera foto de 16 Mp, ecran Super AMOLED avand o rezolutie QHD de 1440 x 2560 si o densitate de 577 pixeli/inch.

De asemenea functia de auto HDR (High-dynamic-range imaging) a imbunatatit culorile si contrastul, astfel incat fotografia ofera impresia de imagine reala.

Lansat toamna trecuta, iPhone 6 nu beneficeaza de o camera cu stabilizator optic de imagine, (functie disponibila pe iPhone 6 +)