MENIU

Pamela Anderson, aşteptată în România

Celebra actriţă americană ar urma să ajungă la Arad, împreună cu producătorul italian de film Andrea Iervolino, care va primi titlul Dr. Honoris Causa al Universităţii de Vest "Vasile Goldiş".

Celebra actriţă, în vârstă de 50 de ani, ar urma să-l însoţească pe unul dintre cei mai apreciaţi producători de film din Italia, Andrea Iervolino (29 de ani), care va primi titlul Dr. Honoris Causa, notează presa locală.

Surse din cadrul universităţii au declarat că actriţa ar urma să facă parte din delegaţia de 12 persoane care va părăsi oraşul joi, după ce producătorul va participa la mai multe evenimente publice.

Propunerea de omagiere a producătorului de film a venit din partea celor peste 300 de studenţi italieni din Arad, dar şi din partea Centrului Cultural Italian de la Arad.

Andrea Iervolino este unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi producători de film din Italia. În 2016, a câştigat titlul “Producătorul anului” pentru filmul “In Dubious Battle”, la Capri Hollywood Film Festival.

Iervolino şi Pamela Anderson au mai apărut împreună la festivaluri internaţionale de film şi la diverse evenimente mondene