MENIU

PALADA ÎI FACE "DOBITOCI" PE ZIARIŞTI: "Ce plăcere să-l execut electric!"

PALADA: Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, anti-guvernamentali

Purtătorul de cuvânt al Guvernului îşi dă în stambă pe internet. Deşi este plătit din bani publici şi ar trebui să aibă un comportament pe măsura funcţiei, Mirel Palada îşi permite să îi catalogheze pe unii jurnalişti drept... dobitoci. Mai mult, Mirel Palada spune că "îi face plăcere să îi execute electric pe aceştia", făcând referire la eliminarea lor din lista sa de prieteni de pe reţeaua de socializare Facebook.

"Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac sepukku comunicaţional şi ţintesc cu cuvintele anti-guvernamentale în balta propagandistică la mine pe wall."

Aşa şi-a început Mirel Palada postarea la adresa jurnaliştilor care critică Puterea. Iar purtătorul de cuvânt al Guvernului continuă: "Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este.", făcând, evident, în mod intenţionat o greşeală de limbă română. "În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar înainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină.

Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi", mai scrie Palada în postarea sa pe facebook. Când o persoană l-a anunţat că vorbele sale au fost preluate de portalul Reporter Virtual, Palada a simţit nevoia să comenteze în acelaşi stil. "Nişte dobitoci. Evident, obiectivi, că aşa sunt toţi dobitocii, obiectivi. Na, s-o comenteze şi pe asta", a fost răspunsul purtătorului de cuvânt al Guvernului, plătit din banii publici.