MENIU

Paște 2015. Ce puteți face de Paște, dacă rămâneți în București

<p>Paște 2015. Ce puteți face de Paște, dacă răm&acirc;neți &icirc;n București</p>

Paște 2015. Dacă în acest an ați hotărât să rămâneți în Capitală, în perioada sărbătorilor pascale, și vă este teamă că vă veți plictisiți și nu veți avea prea multe activități, vă garantăm că nu este așa. Iată o listă cu activități pe care le puteți face de Paște, dacă rămâneți în București.

Paște 2015.  1. Dacă doriți să mergeți la biserică în Noaptea de Înviere, puteți asista la slujba de la Mitropolie. Biserica Ortodoxă anunță că seara va fi adusă Lumina Sfântă, de la biserica Sfântului Mormânt, din Ierusalim, cu un avion special.

2. După Noaptea de Înviere, dacă vă doriți să ieșiți la masă cu prietenii sau cu familia, puteți alege unul dintre restaurantele din București care au oferte speciale pentru masa de Paște.

Paște 2015. 3. Bucureștenii care vor să iasă în club de Paște au multe opțiuni, toate organizând petreceri de Paște.

4. Dacă vreți să petreceți o seară mai liniștită de Paște, puteți alege să mergeți la un concert Maria Răducanu, în pub-ul Green Hours. Concertul are loc sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 21:00. Maria Răducanu va cântă prelucrări jazzistice după şansonete celebre şi cântece populare româneşti, dar şi interpretări speciale a numeroase piese din folclorul balcanic, rusesc şi portughez. Intrarea este 35 de lei.

Paște 2015. 5. Puteți merge la Târgul de Paște din Cișmigiu. Este deschis în perioada 4 - 13 aprilie 2015, între orele 10:00 și 20:00. Bucureștenii sunt așteptați să intre în atmosfera de sărbătoare, plină de muzică bună, teatru, dans, ateliere de creație, expoziție de iepuri și miei, plimbări cu ponei pentru cei mici și tradiționalul târg de sărbători.

6. Puteți merge la un film în zilele de Paște. Atât sâmbătă, cât și duminică, mall-urile din București sunt deschise, doar că au un program diferit.

Paște 2015.  7. Expoziții de Paște. Muzeul Municipiului Bucureşti găzduieşte, până pe 18 aprilie 2015, expoziţia în aer liber „Serbări pascale urbane...”. Sunt imagini de arhivă şi de colecţie, o expoziţie amplasată pe gardul muzeului.

8. Pentru că atât în prima, cât și în a doua de zi de Paște vom avea parte de vreme frumoasă și caldă, cu temperaturi potrivite mai curând pentru luna mai (maxime între 16 și 24 de grade), puteți să mergeți la una dintre pădurile de lângă București, pentru a face un grătar.

Paște 2015.  9. Dacă nu aveți prea multe zile libere și vreți să fiți liniștit de Paște, petreceți timpul cu familia sau faceți o plimbare prin parcurile bucureștene. Și profitați de timpul liber pentru a vă odihni și pentru a vă reîncărca bateriile.

Mai multe pe B365.ro.