MENIU

Ovidiu Marincea, consilierul de presă al șefului SRI

Jurnalistul de investigații Ovidiu Marincea a fost numit consilierul de presă al șefului SRI, Eduard Hellvig, a transmis Realitatea TV.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va avea un nou consilier de comunicare, în persoana lui Ovidiu Marincea, fost jurnalist la Realitatea TV. Marincea a părăsit în urmă cu două săptămâni postul de televiziune spunând că pleacă într-o scurtă vacanţă, potrivit BN24.ro. 

Ovidiu Marincea este consilierul Directorului SRI, începând cu data de 17 august 2015, și va coordona comunicarea publică a Serviciului, anunţă SRI, în cadrul unui comunicat. Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune.

Cu acestă ocazie, Directorul SRI, Eduard Hellvig, a transmis un mesaj de întâmpinare: 
 
”Îi urez  bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni. Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare,  de aceea  mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului,” a declarat directorul SRI, citat de comunicatul instituţiei.
 
”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român”, a afirmat Ovidiu Marincea, se mai arată în comunicat.

Realitatea Media îi mulțumește lui Ovidiu Marincea pentru activitatea profesională desfășurată în ultimii ani şi pentru spiritul de echipă pe care l-a demonstrat! Îi urăm mult succes şi suntem convinși că expertiza sa va contribui pozitiv la transparentizarea şi consolidarea comunicării publice a uneia dintre cele mai importante instituții ale statului român!