MENIU

OROARE în California. Localnicii SE TEM pentru siguranța animalelor lor. Motivul este HORROR

Locuitorii unei comunități din sudul Californiei cred că au văzut legendara creatură chupacabra, iar aceasta le urmărește animalele de companie.

Un bărbat a declarat pentru presa locală că s-a intersectat cu o astfel de creatură sinistră și a gonit-o de pe proprietatea lui. 

Bărbatul a descris creatura ca fiind fără blană, mai mare decât un coiot și are o coadă asemănătoare cu cea de șobolan. Localnicul a relatat că animalul a mârâit la el, fără să fie intimidat. 

Alte trei persoane susțin că au văzut creatura și se tem că le-ar putea ucide animalele de companie sau chiar ar putea ataca un om care i-ar apărea în cale.

Totuși, un expert a afirmat că această creatură nu este, cu siguranță, miticul chupacabra, „mâncătorul de capre" care se presupune că atacă animalele domestice și le bea sângele. 

Loren Coleman, director al Muzeului Internațional de Cryptozoologie din Maine, a declarat că este probabil un coiot sau un animal mult mai comun, care suferă de o formă de jigodie, cauzând căderea părului, conform Huffington Post