MENIU

Orașele din România au început deja pregătirile de sărbătoare - Când se deschid târgurile de Crăciun

Oraşele din ţară încep să fie decorate de Crăciun. La Sibu s-a dat startul amplasării iluminatului de sărbători în Piața Mare, iar apoi urmează deschiderea Târgului. Și în Craiova pregătirile de sărbători au început încă din octombrie. La Cluj, oficialii spun că anul acesta vor fi aprinse leduri în loc de becuri, pentru că acestea consumă mai puțin curent electric. 

 

Oraşele din țară încep să prindă aer de sărbătoare. La Sibiu s-a început decorarea Pieței Mari cu lumini, iar apoi urmează amplasarea bradului. Marea deschidere a Târgului de Crăciun va fi în data de 17 noiembrie. Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va dura până la 2 ianuarie 2024.

Pregătiri de Crăciun în mai multe orașe din România Foto: turnulsfatului.ro

 

Și în Craiova se lucrează intens pentru montarea decorațiunilor. Târgul se va deschide tot pe 17 noiembrie.

 

La Cluj, străzile au început să fie decorate încă din octombrie. Aici, iluminatul de sărbători va fi prietenos cu facturile la curent, cel puțin asta susțin autoritățile. În loc de becuri, vor fi aprinse leduri care consumă mai puțin.

Potrivit presei locale, Cluj-Napoca va avea două târguri de Crăciun în acest an, în Piața Unirii și pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, ce vor putea fi vizitate până pe 1 ianuarie 2024.

În București, Târgul de Crăciun se va deschide la sfârșitul acestei luni, în Piața Constituției: 30 noiembrie - 26 decembrie.