MENIU

Orange vine cu veşti vitale pentru toţi abonaţii din România şi din întreaga lume

Orange a făcut precizările pe care toţi abonaţii le aşteptau. După ce au apărut zvonuri că operatorul de telefonie mobilă, Internet şi televiziune şi-ar vinde turnurile de telefonie mobilă şi reţeaua de fibră din Europa, oficialii gigantului în telecomunicaţii au reacţionat.

Orange ar fi mandatat banca americană JPMorgan să se ocupă de o posibilă vânzare "monumentală" a unei părţi din infrastructura de reţea a Orange, conform Agerpres. Publicaţia adaugă că un proces de revizuire a infrastructurilor ar fi fost demarată în urmă cu câteva luni, operatorul francez intenţionând să cedeze o participaţie minoritară la turnurile sale de telefonie mobilă. TMT Finance adaugă că, într-o a doua etapă, o operaţiune similară ar putea fi demarată pentru reţeaua de fibră a Orange, estimând că numai reţeaua de fibră optică şi turnurile Orange din Franţa ar avea o valoare cuprinsă între opt şi zece miliarde euro.

"Niciun proces de acest tip nu a fost demarat", a spus joi seara un purtător de cuvânt de la Orange.

Informaţii despre Orange Romania pe www.orange.ro

Orange, cunoscut anterior sub numele de France Telecom, este prezent în 209 de ţări, inclusiv în România, şi are un portofoliu de 247 de milioane de clienţi, din care 185 de milioane sunt abonaţi la serviciile de telefonie mobilă.

La 31 martie 2019, Orange România oferea servicii mobile, fixe şi TV pentru 10.693.300 de clienţi, în creştere cu 2,3% comparativ cu finalul primului trimestru al anului trecut.

Citiţi şi:

Telekom pleacă din Romania, asta declanşează cutremurul. Dezastru pe linie!

Mai multe articole despre:
Orange