MENIU

Arşinel, despre Stela Popescu: "Aş fi vrut să îi spun să nu plece. Să mă mai suporte câţiva ani"

Actorul Alexandru Arşinel a vorbit la Realitatea Tv despre Stela Popescu, cea care i-a fost parteneră de scenă pentru 40 de ani. Într-o mărturie emoţionantă, actorul a afirmat că ar fi vrut să îi spună Stelei să nu plece, să mai aibă răbdare, să îl mai suporte câţiva ani. "Nu am avut timp să îmi dau seama că Stela nu mai e. Nu mai era acolo şi nu îmi venea să cred nu se scoală să îmi spună că joacă un rol", a spus actorul îndurerat care a adăugat că Stela Popescu nu poate fi înlocuită.

Întrebat dacă ar fi vrut să îi spună Stelei Popescu ceva, dar nu a mai avut timp să o facă, Alexandru Arşinel a spus, vizibil emoţionat, la Prime Time News: "Aş fi vrut să îi spun să nu plece, să mai aibă răbdare, să mă mai suporte câţiva ani..să facem un spectacol mare. Asta aş fi vrut să îi spun: să nu plece, să ne mai rabde".

Actorul a precizat că şi-a dat seama cât de iubită a fost "Stela lui":

"Nu a fost un efort uriaş să vin aici. Un efort uriaş a făcut Stela, fiind alături de milioane de oameni, asta ca să îmi dau seama cât de iubită a fost Stela mea de către oameni. Ea merita să fie a oamenilor, să fie iubită de oameni. Acum nu mai sunt gelos", a spus actorul.

Alexandru Arşinel a detaliat că atunci când a mers acasa la ea, după ce actriţa murise, ar fi vrut să ştie că Stela Popescu juca un rol, că urma să se ridice, şi nu că a murit. De fapt, actorul spune că în aceste zile nu a avut timp să realizeze că Stela Popescu nu mai este: 

"Este foarte greu fără ea, în sensul în care nu am avut timp să îmi dau seama că nu mai e. Prin ce a fost la tv, în presă, telefoane primite, mesaje, mi-am dat seama ca ea e in permanentă prezenţă în sufletul oamenilor. M-a încercat un regret imens că nu mai era acolo. Am şi plecat de lângă ea, îmi facea rau, nu puteam să cred că nu se scoală şi imi spune ca joacă un rol", a spus acesta.

Alexandru Arşinel a mai spus că cel mai mult îi va fi dor de omul şi prietena Stela: 

"Îmi va fi dor de Stela. Imi va fi dor de ea ca om, dar omul, prietenul Stela, cea care nu te lăsa singur pe scenă, nu mai este.  Poţi să mai rogi o colegă mai tânără să facă ca Stela, măcar infelexiunile vocii...dar omul Stela nu mai este.. O să ne lipsească mult Stela", a spus Alexandru Arşinel, care a adăugat că Stela Popescu şi-ar fi dorit să rămână în amintirea publicului exact cum a fost.

Reamintim că actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitală, în urma unui atac vascular cerebral. Duminică va fi înmormântată.