MENIU

Opt tinere, șantajate cu poze intime. Una dintre victime, la un pas de un gest extrem

Opt tinere, șantajate cu poze indecente. Una dintre victime, la un pas de un gest extrem

Fenomen alarmant. Polițiștii investighează tot mai multe cazuri de copile de 10, 11, 13 ani șantajate de indivizi cu poze indecente. Este și cazul a opt fetițe care au fost terorizate de un tânăr de 24 de ani din Dâmbovița, după ce le-a convins să îi trimită fotografii. De teamă, una dintre ele a încercat să se sinucidă. Tânărul, în schimb, a primit o pedeapsă blândă din partea judecătorilor, relatează Realitatea PLUS.

Vorbim despre un fenomen care a luat amploare în ultima perioadă. Tot mai multe tinere sunt șantajate cu poze indecente pe care acestea le trimiteau pe internet. Multe dintre aceste tinere sunt minore.

Cel mai recent caz este cel al unei fetițe de doar 10 ani din Dâmbovița a căzut pradă unui bărbat de 24 de ani. În momentul în care fetița a refuzat să-i mai trimită poze cu ea în ipostaze indecente, bărbatul a amenințat-o că va face publice acele fotografii pe care apucase să le trimită. Speriată, fetița le-a povestit totul părinților, moment în care și poliția a aflat despre acest caz. 

Ce au aflat apoi oamenii legii este de-a dreptul revoltătot. Tânărul care șantaja cu poze indecente a mai făcut alte șapte victime din mai multe zone ale țării. Grav este că una dintre acele victime, o altă minoră, era chiar să se sinucidă după ce acel individ a trimis colegilor săi pozele cu ea în ipostaze indecente. În ciuda gravității faptelor ciomise, bărbatul a primit o pedeapsă ușoară, de trei ani de închisoare cu suspendare. 

 

 

Mai multe articole despre:
tinere santajate poze indecente