MENIU

Opt membri ai CNA se delimitează categoric de limbajul şi comportamentul Laurei Georgescu

Opt membri ai CNA se delimitează categoric de limbajul şi comportamentul Laurei Georgescu

Opt membri ai CNA - Viorel Vasile Buda, Radu Călin Cristea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Florin Gabrea, Monica Gubernat, Răsvan Popescu şi Cristina Trepcea - spun, într-un comunicat de presă, că se delimitează categoric faţă de limbajul şi comportamentul preşedintelui CNA, Laura Georgescu.

"Consiliul Naţional al Audiovizualului se delimitează categoric faţă de limbajul şi comportamentul preşedintelui CNA, dna Laura Georgescu, în situaţii prin care a adus o gravă atingere imaginii instituţiei noastre şi care au fost în atenţia publică în ultimele luni", se spune în comunicatul semnat de cei opt membri ai CNA, potrivit mediafax.ro.

Potrivit comunicatului, cei opt membri ai CNA "se distanţează atât de atitudinea publică, cât şi de limbajul nedemn" ale Laurei Georgescu, pe care le consideră inadecvate cu calitatea de membru al CNA, cu valorile şi principiile Consiliului şi cu poziţia de şef al acestei instituţii.

"CNA îşi afirmă credinţa în colegialitate, respect pentru partenerii din interior şi din afara Consiliului, pentru decenţă şi eleganţă în funcţionare şi comunicare publică. Apreciem că, în toate contextele evocate de mass-media, dna Laura Georgescu s-a manifestat de o manieră care a umbrit străduinţele noastre de a păstra CNA în sfera sa conferită de lege - aceea de garant al interesului public în domeniul comunicării audiovizuale", mai spun cei opt membri ai CNA.