MENIU

Oprea: Să lăsăm specialiștii să vorbească, trebuie să câștigăm bătălia cu virusul

gabriel oprea speech

Apărarea ordinii publice este fundamentală în acest moment, a afirmat fostul vicepremier și ministru de Interne Gabriel Oprea, la Realitatea PLUS. Pe de altă parte, Oprea a afirmat că aproape la fel de important este ca guvernanții să facă tot posibilul să mențină în stare de plutire economia.

,,Eu aș lăsa în acest moment să vorbească specialiștii, oameni precum Raed Arafat și Adrian Streinu-Cercel, pentru că prioritatea statului, a guvernului, este să reducă pe cât posibil numărul deceselor, aceasta e prioritatea strategică a statului român. Avem o singură comandă, la Comandamentul Unic,” a afirmat generalul Oprea.

Fostul vicepremier atrage însă atenția că acest scop primordial trebuie pus în concordanță cu celelalte obiective majore. ,, Guvernul are și a doua mare problemă, să repornească, să mențină în viață pârghiile economice, pentru că trebuie să plătească salarii și pensii. O a treia mare problemă este nevoia de a garanta siguranța oamenilor în această perioadă excepțională “, a mai afirmat Gabriel Oprea la Realitatea Plus.

Mai multe articole despre:
COVID; virus Arafat Streinu Cercel Oprea