MENIU

Oppo Find 7. Cel mai tare telefon chinezesc poate fi comandat oficial

Chinezii de la Oppo au anuntat oficial ca au deschis precomenzile pentru cel mai spectaculos telefon pe care l-au construit vreodata. Oppo Find 7 vine cu specificatii peste iPhone 5, HTC One M8 şi Galaxy S5 şi costă mult mai puţin.

Chinezii au prezentat telefonul in primavara, insa de atunci au tot amanat lansarea pe piata.

 Dupa ce, timp de cateva luni, au vandut fratele mai mic si mai putin performant, Find 7A, a venit in sfarsit randul si modelului Oppo Find 7 sa poata fi precomandat de pesite-ul oficial, relatează GadgetReport.ro

 Pentru 479 de euro, Oppo Find 7 propune un display de 5.5-inch cu rezolutie Ultra HD (de doua ori mai buna decat Full HD), un procesor de 2.5GHz Snapdragon 801, 3GB de RAM, o camera de 13 MP si o baterie de 3000 de mAh.

 Telefonul chinezesc este compatibil cu reteaua 4G si ruleaza Android 4.3 Jelly Bean cu o suita de aplicatii dedicate de la Oppo. Nu exista inca nicio informatie oficiala privind update-ul la Android 4.4 KitKat.

 Chinezii de la Oppo au prezentat telefonul intr-o modalitate inedita, intr-o asociere spectaculoasa cu filmul cu magicieni “Now you see me”, o productie de laHollywood de calitate, pe care va recomandam sa o urmariti.

 Vedeti clipul video de prezentare si mai multe detalii pe GadgetReport.ro

 

Mai multe articole despre:
telefon chinezesc Oppo Find 7 GadgetReport.ro