MENIU

Șofer teribilist, prins cu 200 km/h în centrul unui oraș

Un bărbat, de 32 de ani a fost prins în dimineața zilei de 5 august, la ora 04,00, gonind cu o viteză de 191 de km/h pe o stradă din municipiul Satu Mare.

Un bărbat, de 32 de ani, din Racșa, a fost prins în dimineața zilei de 5 august, la ora 04,00, gonind cu o viteză de 191 de km/h pe strada Gorunului din municipiul Satu Mare.

Alți 21 de conducători auto au fost filmați și înregistrați de aparatul radar în timp ce circulau de drumurile publice, din județ, cu viteze cuprinse între 101 km/h și 191 km/h, potrivit Realitatea de Satu-Mare.

Față de aceștia polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Totodată, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, în 5 august, mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 61.000 de lei.

Mai multe articole despre:
Poliţia Rutieră