MENIU

Ochelarii Google Glass i-au stricat căsnicia șefului companiei, Sergey Brin

Amanda Rosenberg, purtând ochelarii Google Glass

Publicația Vanity Fair susține că fondatorul Google Sergey Brin a divorțat de soția sa din cauza ochelarilor inteligenți Google Glass. 

Vanity Fair a publicat un articol în care oferă detalii despre relația pe care șeful Google, Sergey Brin, o are cu angajata sa Amanda Rosenberg, din cauza căreia a divorțat de soția sa. Dacă ochelarii Google Glass n-ar fi existat, Sergey Brin n-ar fi ajuns în această situație, scrie nbcbayarea.com

Amanda Rosenberg a ajuns "imaginea" ochelarilor Google Glass la evenimentele media, iar în urma aceste promovări a început relația dintre cei doi. În mod surprinzător, la început Amanda Rosenberg a lucrat cu soția lui Sergey Brin la proiectul ochelarilor inteligenți Google, însă asta n-a oprit-o să înceapă o relație cu fondatorul gigantului IT. 

Mai mult, Amanda Rosenberg s-a văzut în paralel cu un alt angajat Google la începutul relației cu Sergey Brin. Spre nemulțumirea celorlalți angajați, Amanda Rosenberg și Sergey Brin continuă să lucreze împreună la proiectul Google Glass.