MENIU

Obiectul tău norocos, în funcție de zodie. Va atrage energiile pozitive ca un magnet

Fiecare zodie are anumite caracteristici și trăsături distincte, iar asta se reflectă și în preferințele și atracțiile lor către anumite obiecte sau simboluri considerate norocoase. Există o varietate de obiecte și simboluri considerate talismane sau amulete norocoase în diferite culturi și tradiții.

De-a lungul timpului, oamenii au căutat mereu talismane și medalioane pentru a le aduce noroc în viață. Aceste obiecte păstrează în ele o anumită magie, întrucât sunt însoțite de mituri și legende. Popularitatea trifoiului cu patru foi, a potcoavei, a gârgeriței sau a cosarului - și lista continuă - rămâne la fel de puternică și în ziua de astăzi.

Desigur, există multe obiecte și simboluri care aduc într-adevăr noroc. Totuși, fiecare zodie are o predispoziție către anumite dintre ele.

Iată ce se potrivește cel mai bine să ai asupra ta sau în casa ta, în funcție de zodia ta. Prin purtarea acestui simbol, vei atrage în mod natural energiile norocoase și vei deveni un magnet pentru bunăstare. 

Cheia, obiectul norocos al Berbecului

Dintre cele 12 semne ale zodiacului, se observă ușor faptul că Berbecul este cel mai harnic și plin de energie. Nu te vei opri până nu-ți împlinești dorința din inimă și nimic nu te poate împiedica să-ți atingi scopul. Prin urmare, cheia este simbolul perfect pentru tine. La fel ca o cheie, tu ajuți oamenii să acceseze locuri pe care nu le-ar fi putut ajunge fără ajutorul tău. Oamenii te caută pentru sfaturi și îndrumare atunci când se confruntă cu probleme.

Alege o cheie care îți place atât ca formă, cât și ca semnificație, și umple-o cu intenția ta de a fi un talisman protector și ghid pentru tine.

Ghinda, obiectul norocos al Taurului

Un Taur este în general prea rațional pentru a crede în puterea talismanelor și medalioanelor simbolice pentru norocul său. Cu toate acestea, numărul 7 funcționează cel mai bine pentru el. Acesta este considerat un semn al norocului în multe culturi. Chiar și din punct de vedere științific, este un număr perfect, deoarece 3 și 4 sunt forme geometrice perfecte, reprezentând triunghiuri și pătrate. Numărul 7 apare și în alte contexte, cum ar fi numărul zilelor săptămânii și numărul culorilor din curcubeu.

Orice obiect care poartă numărul 7 devine un talisman norocos pentru Taur! Taurul are o legătură puternică cu natura, deoarece intuitiv știe cât de mult bine îi aduce. Vikingii puternici considerau ghindele purtătoare de noroc, în special atunci când erau așezate pe pervaze. Ele erau folosite pentru a aduce protecție casei în caz de furtuni.

Zarurile sunt norocoase pentru Gemeni

Zarurile mari au fost întotdeauna considerate norocoase, iar în prezent, zarurile pufoase sunt extrem de populare. Acestea sunt talismanul norocos cel mai potrivit pentru Gemeni, deoarece sunt mereu în trend. Gemenii sunt ființe sociale și le place să fie mereu în pas cu tot ce este la modă. Prin urmare, orice talisman ar alege, trebuie să fie ceva popular pentru toată lumea. Zarurile norocoase pufoase nu vor ieși niciodată din stil.

Gargarita și bambusul sunt cele mai bune talismane norocoase pentru Rac

Racul este, în mod natural, foarte afectuos și grijuliu, așa că talismanul său trebuie să fie ceva ce să iubească. Racul tratează întotdeauna animalele ca pe egali. Multe culturi consideră gargaritele norocoase și sunt chiar numite astfel în Germania. Cu cât gargaritele sunt mai roșii, cu atât aduc mai mult noroc. Gargaritele nu trebuie prinse și ținute captive, ci lăsate să trăiască în curte sau pe balcon, printre plante.

Un alt simbol norocos pentru Rac este planta de bambus. Racul iubește să stea acasă, să aibă grijă de casă și să o decoreze cu tot ce emite o vibrație pozitivă. Bambusul necesită atenție constantă, să i se vorbească și să se simtă iubit. Doar în acest fel îi va merge bine. Combinația dintre Rac și bambus este întotdeauna câștigătoare pentru ambele părți. Bambusul curăță energia în locurile unde este amplasat.

Leul are nevoie de pietre prețioase

Fiecare semn zodiacal are propria sa piatră prețioasă, dar pentru Leu, toate pietrele prețioase funcționează miraculos de bine pentru a aduce noroc. Asemenea unei pietre prețioase, Leul este vibrant, superb, iubit și elegant.

Ei adoră să fie în centrul atenției, iar purtarea bijuteriilor frumoase le întărește scopul și le oferă și mai multă încredere în sine pentru a atrage atenția. Chihlimbarul este considerată cea mai norocoasă piatră pentru Leu, iar mulți cred că face parte din Soare. Safirul, de asemenea, este considerat a binecuvânta pe cel care îl poartă cu daruri speciale de la Zei.

Ochiul norocos, talismanul potrivit pentru Fecioară

Talismanul Ochiul norocos depășește scopul de a aduce doar noroc. El te va menține în siguranță și protecție împotriva oricăror vibrații negative trimise către tine de către cei care îți doresc răul sau boală. Dacă ești Fecioară, poți întâlni cu ușurință oameni geloși pe tine pentru că ești o persoană incredibil de capabilă și talentată. Un talisman Ochi norocos are de obicei forma unei palme cu un ochi în centru sau ca un amuletă care are acești ochi încorporați în el.

Amplasează-l la intrarea în casă, în mașină, ca breloc, ca medalion, în portofel, la birou sau oriunde simți că este potrivit.

Scorpionului îi aduce noroc clasica potcoavă

Un Scorpion întotdeauna își îndreaptă speranța către lumea exterioară și preferă talismane pe care să le arate lumii. O potcoavă este considerată norocoasă dacă este confecționată din fier, un metal despre care se crede în cultura populară că respinge orice fel de energie negativă care ar putea perturba energia persoanei, casei sau familiei. Cel mai bun loc pentru amplasarea ei este chiar la intrarea în casa unui Scorpion.

Laba de iepure, talismanul pentru Săgetător

Laba de iepure ca simbol al norocului își are rădăcinile în vremurile antice tribale, în care se credea că acesta ține mereu departe de purtător orice vrajă, descântec sau energie negativă, în special pentru cei care se află în cimitir după lăsarea serii. Desigur, un Săgetător ar trebui să achiziționeze o labă de iepure falsă, care are aceeași putere fără a necesita vătămarea sau tratamentul abuziv al unui animal. Dacă ești Săgetător, poartă un astfel de obiect pretutindeni cu tine și te vei simți în siguranță.

Trifoiul cu patru foi, potrivit pentru Capricorn

Trifoiul cu patru foi reprezintă credința, speranța, afecțiunea și prosperitatea. Aceste valori sunt extrem de importante pentru un Capricorn care apreciază să se înconjoare de lucruri frumoase și are nevoie de bani pentru a-și atinge scopurile. El este, de asemenea, un mare iubitor al naturii, iar trifoiul cu patru foi îi oferă o conexiune incontestabilă cu Pământul. Fie că își găsește propriul trifoi cu patru foi și îl păstrează, fie că folosește un talisman în această formă, cert este că unui Capricorn îi va merge foarte bine însoțit de acest obiect.

Greierele, talismanul pentru un Vărsător

Cei care au văzut filmul Disney Mulan vor ști că greierii sunt considerați simboluri norocoase de sute de ani. Filmul Pinocchio, de asemenea, îl prezintă pe Jiminy greierele ca un ghid protector și îndrumător. Oamenii ascultă cântecul lor în nopți și se bucură de ceea ce aud, simțind că au un însoțitor care le cântă. Atunci când greierele tăcea, era un semn de avertizare că un pericol se apropia. Fiind Vărsător, vei dori să experimentezi aventura și să ai ceva care să te protejeze de pericole, deviindu-ți drumul de la calea lor. Acest lucru este exact ceea ce ai nevoie.

Prinzătorul de vise, excelent pentru visătorul din Pești

Pestii sunt visători înfocați și nu există nimic mai norocos pentru ei decât o plasă care să prindă vise. Aceste obiecte previn și împiedică visele rele să intre în lumea nopții și permit purtătorului să aibă vise plăcute, astfel încât să se simtă odihnit și în pace interioară. Poți plasa un astfel de obiect lângă pat sau îl poți purta ca medalion pe un lanț. La birou, acesta va atrage vibrații pozitive dacă este agățat în preajma ta.