MENIU

Oana Zăvoranu, prima declaraţie după moartea mamei ei: Mama nu a murit

Oana Zăvoranu, prima declaraţie după moartea mamei ei

Vestea ca Marioara, mama ei, a murit, o lasa rece pe Oana Zavoranu. Vedeta se va ocupa de toate formalitatile, ca s-o scoata din spital, dar isi tine promisiunea ca femeia nu va fi inmormantata in cimitirul familiei, sunt se afla si cei doi tati ai sai.

"Pana nu ma duc la spital si o vad moarta, nu cred ca a murit. Cea care a murit astazi nu e mama mea, e o straina. Mama mea a murit la nastere, cand m-a nascut pe mine, pentru ca nu m-a vrut. Faptul ca ea a murit e o justitia divina, asta pot spune ca s-a intamplat. Tatal meu a chemat-o la ea. Eu sunt orfana de mult timp, am mai spus-o si o mai spun, asa ca nu pot fi trista si suparata. S-a dus in lumea celor drepti", a spus Oana Zăvoranu, pentru cancan.ro.

Marioara Zăvoranu. După trei luni de agonie, Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, vineri dimineaţă. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Declaraţia incredibilă a Oanei făcută înainte ca mama ei să moară

 

Oana Zăvoranu, mesaj dur către mama ei

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu a murit marioara Zavoranu