MENIU

Oamenii Realităţii. Ştefan Oprea, de la hochei la afaceri de succes

Fost sportiv de performanţă şi afacerist de succes. Aşa poate fi descris Ştefan Oprea, singurul român selecţionat în naţionala de hochei a Franţei. El a vorbit în emisiunea "Acasă la oamenii realităţii" despre experienţa dobândită în cei 35 de ani de trai din Franţa Ştefan Oprea a vorbit şi despre viaţa de familie, dar şi despre munca sa, pe care o consideră mai degrabă o pasiune.

De la o vârstă fragedă, Ştefan Oprea a fost pasionat de sport. A început cu tenisul, dar, pe parcurs şi-a îndreptat paşii spre hochei.

Abilităţile dobândite ca sportiv l-au ajutat şi când a făcut parte dintr-o trupă de circ, prin intermediul căreia a ajuns în Franţa, ţara de care s-a îndrăgostit.

În Franţa, Ştefan Oprea a prins şi gustul afacerilor. Şi-a deschis mai multe restaurante şi o cafenea. A lăsat, însă, totul în urmă şi s-a întors în România.

"N-am vrut sa uit de unde am plecat si cine sunt, a fost un vis de-al meu, sa zic permanent, de a trai intre cele 2 tari si pentru a aduce experienta in Romania si o gandire noua. Am avut sansa de a fi numit presedintele centrului de afaceri francez la Bucuresti si Camerei de Comert a Romaniei in Franta pentru a promova societatile romanesti. Sunt foarte foarte mandru sa promovez societatile romanesti".

Ştefan Oprea e un soţ şi un tată fericit. Are trei copii şi susţine că experienţa de a fi părinte e cea mai frumoasă, lucru atestat şi de copiii săi, cu care are o relaţie specială.