MENIU

Oameni şi companii din spatele unor campanii virale spectaculoase vin la ICEEfest

Oameni şi companii din spatele unor campanii virale spectaculoase vin la ICEEfest

Evenimentul care transformă Bucureştiul în capitala internetului din Europa Centrală şi de Est pentru două zile are din nou o zi dedicată creativităţii şi campaniilor virale spectaculoase. Mai multe agenţii celebre vor veni pe scenă ICEEfest să prezinte culisele unor campanii spectaculoase, care adună zeci de milioane de vizualizări online.

SID LEE – agenţia care de 15 ani se ocupă printre altele de campaniile de comunicare ale Cirque du Soleil - realizează campanii care exced cu mult graniţele Internetului dar care folosesc forţă virală pentru a atinge cât mai mulţi oameni.

Iată câteva exemple:

 

Suedezii de la Akestam Holst vin la ICEEfest să demonstreze că nu doar creativii americani sau din Marea Britanie pot face campanii globale spectaculoase.  Ei au avut idei precum publicitate outdoor care se transformă digital când metroul trece pe lângă ea , până la idei nebune cum ar fi deturnarea unei parade gay în interesul unui lanţ de magazine din Stockholm sau chiar transformarea unui om în difuzor viu.

Apotek Hjärtat - Blowing in The Wind from Ourwork on Vimeo.

Cei de la ACHTUNG! – câştigători ai Webby Awards – vor prezenţa ingredientele prin care vizitatorii online pot participa live şi extrem de interactiv într-o cursa reală în urmă căreia pot câştigă maşină care aleargă pe pistă dar şi multe alte exemple şi idei care forţează imaginaţia

Volkswagen GTI Bannerbahn - Teaser video from ACHTUNG! on Vimeo.


Lor li se vor adaugă agenţii globale majore precum DigitasLBI care se află în spatele unor campanii celebre ale eBay, Delta Airlines, Coca Cola sau American Express 

Pentru prima dată la un eveniment în România vine cu prezentări şi agenţia de creaţie a Google, ZOO, care crează idei exclusiv pentru site-urile gigantului industriei online.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a ediţie şi se va desfăşura la Grand Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City, în 12 şi 13 iunie.

Cu mai puţin de două săptămâni până la festival, ultimele bilete disponibile se găsesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com