MENIU

O tânără din Mediaş, ucisă de un vecin obsedat de ea. Biletul ucigaşului

O tânără din Mediaş, ucisă de un vecin obsedat de ea. Biletul ucigaşului

O crimă la Mediaş a zguduit întreg oraşul duminică seara (1 martie). O tânără în vârstă de 26 de ani a fost ucisă în propria casă de un bărbat care a făcut o adevărată obsesie pentru ea. Totul a fost auzit de prietena ei, la telefon.

Bărbatul era un vecin care a hărţuit-o de mai multe ori. Supărat că a fost respins, bărbatul a înjunghiat-o, apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor. Simona terminase munca la cofetăria din cartier unde lucra şi se întorsese acasă. A intrat în locuinţă, însă n-a mai apucat să închidă uşa, pentru că vecinul ei a intrat peste ea. Înainte să moară, Simona a apucat să o sune pe Alina, cea mai bună prietenă, cea care a auzit la telefon ultimele sale strigăte.

"S-a găsit un înscris în locuinţa victimei, prin care inculpatul îşi motivează gestul prin gelozie. Scrie că şi-a dorit foarte mult să fie cu această femeie, dar, întrucat nu a reşsit, preferă să o omoare decât să ştie că este în viaţă şi nu e a lui", a declarat Adriana Sandru, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, despre această crimă la Mediaş.

Citeşte mai mult pe click.ro

Mai multe articole despre:
crimă Mediaş vecin iubit