MENIU

O stripteuză şi-a pus capăt zilelor, după o ceartă cu iubitul. Tânăra a lăsat şi un bilet de adio

Tânăra s-a sinucis din dragoste

O tânără stripteusă, în vârstă de 21 de ani, din Suceava şi-a pus capăt zilelor, după ce s-a certat cu iubitul ei, care vroia să o părăsească.

Florentina Diana Oprişan s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. Tânără nu împlinise încă 22 de ani şi era o cunoscută dansatoare de striptease la Clubul Selena din Suceava. 

Florentina a fost căsătorită acum aproximativ doi ani cu un bărbat care a murit şi şi-a pus capăt zilelor după ce luni de zile care s-a certat cu iubitul său, care vroia să o părăsească.

Macabra descoperire a fost făcută în jurul orei 16.30. O colegă de serviciu a Dianei a sunat-o pe telefonul mobil de mai multe ori, însă aceasta nu a răspuns. Diana lucrase la club în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar colega ei ştia, şi ea, de ameninţările tinerei cu suicidul. Aşa că s-a dus la apartamentul în care aceasta stătea. Au urmat scene de coşmar. Trupul neînsufleţit atârna chiar în geamul bucătăriei. Tânăra a lăsat un bilet de adio în care spune că viaţa nu mai are rost fără iubitul ei şi îşi cere iertare pentru gestul său.

"De ieri (n.r. - de vineri) a vrut să se omoare, i-a zis surorii mai mici. Avea un prieten, locuia cu el, după câte am înţeles s-au certat, voiau să se despartă şi de asta s-a sinucis. De multe ori a vrut să se omoare, nu e prima dată", a spus mama tinerei.

De altfel, rezultă din ancheta poliţiei, chiar în noaptea de vineri spre sâmbătă, cei doi iubiţi au avut un schimb de SMS-uri, în care fata îl ameninţa că dacă nu se întoarce acasă se va spânzura. Ultimul apel efectuat de aceasta a fost sâmbătă la ora 10.30.

"Tot ameninţa că dacă o las, ea se omoară... Eu, ca să nu facă vreo nebunie, am tot lungit relaţia cu ea. Aveam o relaţie de vreun an şi jumătate, dar de jumătate de an eu tot încercam să închei relaţia. Nu ne înţelegeam, ea avea tot felul de gânduri rele", a spus prietenul fetei. Se pare că motivul certurilor acestora era legat şi de meseria pe care o avea tânăra.

 
Citeşte mai mult pe monitorulsv.ro.