MENIU

O şoferiţă din Constanţa şi-a lăsat copilul de 3 ani singur în maşină. Ce a urmat e din filme!

O clipă de neatenţie o va costa scump de o şoferiţă din Constanţa. Aceasta şi-a lăsat, joi, pentru câteva clipe, copilul singur în maşina parcată de bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

Băieţelul, în vârstă de 3 ani, aflat pe scaunul din faţă, a început să se joace cu butoanele de pe bordul autovehiculului. Ghinionul a făcut ca printre butoanele apăsate de micuţ să fie şi cel pentru blocarea portierelor.

Ghinionul şi mai mare a fost că şoferiţa lăsase cheile în contact, astfel încât singura posibilitate de deschidere a maşinii din exterior era folosirea unui alt set de chei.

Din motive necunoscute, această variantă nu a fost disponibilă, aşa că şoferiţa a încercat să îi explice copilului pe ce buton să apese. Singura reacţie a băieţelului a fost un hohot de râs continuu la mami care părea că glumeşte cu el, au declarat reprezentanţii ISU Dobrogea pentru Radio Constanţa.

Din nefericire pentru mămica uitucă, nici una dintre variantele posibile nu i-ar fi lăsat nici maşina, nici portofelul neatinse.

Prima soluţie presupunea folosirea depărtătorului mecanic, prin care s-ar fi forţat caroseria. Paguba, în acest caz, ar fi fost semnificativă. A doua posibilitate era spargerea unui geam lateral, manevră care ar fi permis, ulterior, accesul în maşină pentru deblocarea portierelor.

Pusă să aleagă, şoferiţa a optat pentru a doua soluţie, mult mai puţin costisitoare, dar deloc ieftină. Odată luată decizia, intervenţia s-a terminat rapid.

Băieţelul nu a avut de suferit în nici un fel, au mai informat reprezentanţii ISU Dobrogea.


Mai multe articole despre:
Constanţa copil maşină parbriz