MENIU

VIRAL. O pisicuță face furori pe internet în 2022 - Mostaccioli, cuceritoare ca... Freddy Mercury | FOTO&VIDEO

Mostaccioli, felina care seamănă cu Freddy Mercury, face furori pe internet Foto: DailyMail
Mostaccioli, felina care seamănă cu Freddy Mercury, face furori pe internet Foto: DailyMail

O pisicuță simpatică face furori de la începutul anului pe rețelele sociale. Imaginile cu Mostaccioli au devenit virale, cucerindu-i pe internauți prin asemănarea cu... Freddy Mercury, regretatul solist vocal al trupei Queen.

Mostaccioli a fost comparată cu Freddy Mercury pentru că modelul culorilor de pe blănița sa alb-negru de pe cap seamănă izbitor cu o mustață, cum avea și liderul trupei Queen.

„Freddy Purrcury”, cum a fost botezată pisicuța pe rețelelede socializare a fost găsită în primul an de pandemie, în august 2020. Natalie, din California, a hotărât să o păstreze după ce a găsit-o alături de alți trei frați, când avea doar o zi. Celelalte feline au fost și ele adoptate de alți iubitori de animale. Mama lor era o pisică sălbatică, extrem de slabă, din Bombay, scrie DailyMail

„Mustața” ce face furori acum nu a fost vizibilă din primele luni de viață, susține Natalie. Mostaccioli s-a născut cu acest „semn” negru exact sub nas, deasupra boticului, și are un efect impresionant.

Internauții au reacționat extraordinar după ce familia a postat primele fotografii cu simpatica pisicuță cu blana colorată inedit în alb și negru. 

„Dacă Freddie Mercury ar fi o pisică”, scrie unul dintre ei, în timp ce un altul adaugă că „Este Freddie Mercury!”, iar altul: „Seamănă cu adevărat cu Freddie Mercury”.

Mostaccioli a crescut, are deja un an și jumătate, devenind extrem de iubită de noii săi stăpâni. Iar înfățișarea a atras mii de fani online mai ales prin asemănarea cu solistul trupei Queen.