MENIU

O nouă revoluţie în industria muzicală: AUDIŢIE ÎN 3D

O nouă revoluţie în industria muzicală: AUDIŢIE ÎN 3D

Casa de discuri The Lions Beat isi deschide portile studioului pentru a prezenta la nivel local viitorul in universul muzicii, MUZICA 3D, cu ocazia „SAPTAMANII SUNETULUI” ce se desfasoara pana pe 9 februarie 2014 in Franta, Belgia si Elvetia.

Productiile THE LIONS BEAT au fost alese in cadrul festivalului international „Longeur d’Ondes 2014 ” si vor fi difuzate la „Quarz!” in Brest, Franta.

Acest festival se afla la a 11-a editie si s-a axat in acest an pe muzica 3D care, conform presedintelui Universal Music, domnul Pascal Negre, reprezinta a II-a revolutie din industria muzicala dupa revolutia STEREO din anii 50-60. Conform acestuia muzica 3D “il aduce pe ascultator intr-un loc VIP direct pe scena inconjurat de orchestra”.

Toti cei interesati sunt asteptati pe 5 si 6 februarie, pe Bulevardul Aviatorilor nr. 9 in intervalul orar 12:00-23:00, pentru a lua parte la o premiera  mondiala: auditia de muzica 3D si a unor piese care inca nu au fost lansate oficial, de pe primul album exclusiv 3D al primului artist de muzica exclusiv 3D din lume, IRRA.