MENIU

PRO TV primește o nouă lovitură. Ce se întâmplă cu TOȚI OAMENII LUI ADRIAN SÂRBU?

O nouă lovitură pe care o primește PRO TV, după încheierea epocii ADRIAN SÂRBU

Operațiunea de îndepărtare a vechilor manageri ai PRO TV continuă. Ultima victimă, Claudiu Paraschiv, Directorul tehnic al postului din Pache Protopopescu, care lucra aici de 19 ani - scrie reportervirtual.ro.

Claudiu Paraschiv, poreclit de colegi Cipicu’, era unul dintre cei mai vechi angajați din trustul PRO. Paraschiv lucra la PRO TV din 1995.

În calitate de Director tehnic, el a fost cel care a supervizat conversia la formatul HD a posturilor grupului PRO: PRO TV, Acasa TV, Sport.ro. Paraschiv a ocupat și o poziție de vârf în grupul CME: Head of TV Technology.

“În cazul Pro TV, am investit până acum mai bine de 2 milioane de euro şi încă nu am terminat conversia completă. Cea mai importantă decizie legată de HD a postului Pro TV a fost luată în 2005, când am hotărât intern ca toate echipamentele ce urmau să fie achiziţionate pentru tehnologie analogică să fie cumpărate cu tehnologie HD. Am fost singura televiziune importantă din Europa care a făcut saltul direct de la analogic la HD”, explica Paraschiv în urmă cu câțiva ani în calitate de Head of TV Technology al grupului Central European Media Enterprises.

Citește mai multe pe reportervirtual.ro.