MENIU

O mamă din Voluntari, arestată după ce și-a băutut crunt fetița de doar 9 ani - VIDEO

O mamă din Voluntari, arestată după ce și-a băutut crunt fetița de doar 9 ani

O femeie de 31 de ani din Voluntari a fost arestată preventiv, sâmbătă, pentru rele tratamente aplicate minorilor după ce fetița sa de doar 9 ani a fost găsită pe stradă cu lovituri în zona capului, transmite Realitatea Plus. 

Copila bătută a fost văzută pe stradă de o vecină, pe 11 noiembrie. Aceasta a anunțat autoritățile, iar minora a fost transportată la spital. Pe 19 noiembrie, fetița a fost preluată de reprezentanţii DGASPC Ilfov şi instituţionalizată într-un centru de specialitate.

Copila a povestit autorităților că mama sa o bătea frecvent cu pumnii și picioarele.

„Sunt la Spitalul Grigore Alexandrescu și am fugit de acasă din cauza lui maică-mea că m-a bătut. M-a bătut maică-mea foarte tare. Îmi dădea cu pumnii în coaste și-n burtă”, a mărturisit fetița de pe patul de spital.

Așa începe povestea micuței care a fost chinuită și bătută de către propria mamă. Incidentul a avut loc săptămâna trecută. După bătaia primită, fetița a fugit de acasă plină de vânătăi.

Fetița a povestit că totul se întămplă de câteva luni. Ba, mai mult, a avut și mâna ruptă și a avut nevoie de operație. Teodora spune că nu-și mai dorește să locuiască împreună cu mama ei. 

Acum, fetița este bine. A fost preluată de Protecția Copilului și dusă într-un centru de specialitate unde va fi îngrijită. Mama sa a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și va fi cercetată pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului. 

Fetița mai are un frate și o soră vitregă și a locuit șapte ani cu mătușa ei, până când mama a decis să stea împreună, transmite Realitatea Plus.