MENIU

O mașină s-a răsturnat în prăpastie pe Transfăgărășan

Masina cazuta in prapastie

Accident teribil pe Transfăgărășan. O mașină s-a răsturnat în prăpastie între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, informează Realitatea de Arges.

Din primele informații, cinci persoane a fost rănite. Este vorba de 5 tineri - trei băieți și două fete - cu vârste între 18 și 20 de ani.

IPJ Sibiu a transmis următoarele: „DN 7C. Un șofer în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Timișoara, spre Cârțișoara, pe fondul vitezei neadaptate în curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile într-o râpă, la aproximativ 20 m de nivelul carosabilului. Cinci tineri cu vârste de 18, 19 ani, primesc îngrijiri medicale".

La fața locului au fost mobilizate forțe impresionante de intervenție. Au fost trimise două echipaje SMURD , o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de descarcerare.

Doi dintre tineri au suferit răni grave și au ajuns la spital. Deși există un indicator de interdictie, pe Transfăgărășan, între orele 21.00-7.00, oamenii nu țin cont de el.

Mai multe articole despre:
accident Transfăgărăşan